22 Ιουνίου 2012

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 28χρονου πυροσβέστη Χρήστου Χαιδά .

Πρόσωπα θλιμμένα, μάτια δακρυσμένα και πόνος βουβός στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων οπου κηδεύτηκε ο 28χρονος πυροσβέστης Χρήστος Χαϊδάς που έχασε τη ζωή του στην φωτιά της Ελευσίνας.

Αβάσταχτος ο πόνος για τους χαροκαμένους γονείς και τους οικείους του νεαρού Χρήστου, του χαμογελαστού παιδιού που αγαπούσαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.
"Φέρτε μου πίσω το παιδί μου" σπάραζε συντετριμμένος ο πατέρας του Χρήστου.

Βαρύ το πένθος στο Πυροσβεστικό Σώμα που θρηνεί ένα ακόμη παλικάρι.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Εξω από το κοιμητήριο υπάρχουν δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα για να αποδώσουν τιμές στον πυροσβέστη Χρήστο Χαϊδά.
Ο νεαρός πυροσβέστης βρήκε τραγικό θάνατο στη μεγάλη φωτιά της Ελευσίνας την Τετάρτη 20/6/2012, όταν την ώρα που βοηθούσε τους συναδέλφους του στο έργο της κατάσβεσης, ένιωσε έντονη δυσφορία και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Φόρο τιμής στον πυροσβέστη που επεσε στο καθήκον απέδωσε και ο απερχόμενος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής στον νέο Υπουργό Νίκο Δένδια.
Θρήνος και στην Καρδιτσα απ΄όπου κατάγεται ο πατέρας του πυροσβέστης αλλά και το Κουμαρίτσι της Λαμίας απ΄οπου κατάγεται η μητέρα του.

ΤΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
"Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του νεαρού πυροσβέστη Χρήστου Χαϊδά που έπεσε εν ώρα υπηρεσίας, στην κατάσβεση πυρκαγιάς στην Ελευσίνα. Η αυταπάρνηση των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος μας συγκινεί πάντα και μας υπενθυμίζει τις ευθύνες μας.
Στους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια, με την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα θύματα στα πύρινα μέτωπα".

ΠΗΓΗ: NewsIt.gr

Σ.Δ: ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ !!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777