23 Ιουνίου 2013

Αγιασμός πεζοπόρου τμήματος Πυροσβεστικής Αν.Μακεδονίας & Θράκης (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός στις εγκαταστάσεις του πεζοπόρου αερομεταφερόμενου τμήματος ΑΜ-Θ της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Δημόκριτος, με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου. Άπαντες ευχήθηκαν αυτή να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα εφόσον ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα, η πυροσβεστική υπηρεσία Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε πριν από λίγες ημέρες και το ειδικό ελικόπτερο πυρόσβεσης, το οποίο θα συνδράμει σημαντικά στην επιτυχία της αποστολής της.

ΠΗΓΗ: ΘΡΑΚΗ TV

Σ.Δ: Πάντα χρειάζεται η βοήθεια του Θεού αλλά φέτος οι πυροσβέστες την χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά γιατί τα τεράστια οργανικά κενά, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές, η μη πρόσληψη των 1.500 συμβασιούχων πυροσβεστών και γενικά η μείωση κονδυλίων προς το Πυροσβεστικό Σώμα καθιστούν τις συνθήκες εργασίας των πυροσβεστών ακόμα πιο δύσκολες !!!
Δυστυχώς αυτό που δεν έχουν καταλάβει στην πολιτική ηγεσία είναι ότι ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ δεν πρέπει να γίνετε στην Ασφάλεια της Πατρίδας, των Πολιτών και των Πυροσβεστών και ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν είναι πάνω από αυτά !!

Ο ΘΕΟΣ λοιπόν, ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ γιατί από κανέναν άλλον δεν περιμένουμε !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777