27 Ιουνίου 2013

H Δ/γη Πρόσληψης των Συμβασιούχων Πυροσβεστών και σχολιασμός για.... σχόλια !!!!

Σ.Δ: Επιτέλους καταφέρατε να κάνετε κάτι που έπρεπε να είχε τακτοποιηθεί από τον Απρίλιο ακόμα ώστε 1 Ιουνίου να ήταν οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες στις Υπηρεσίες τους.
Κάτι όμως πάλι δεν πάει καλά με αυτή την δ/γη (ως συνήθως δηλ.)
Αν διαβάσετε προσεκτικά στην πρώτη σελίδα θα δείτε δυο "Επισημάνσεις" αρκετά περίεργες και οι οποίες μάλιστα έχουν λάβει ήδη "σάρκα και οστά" σε υπηρεσίες !!!
Συγκεκριμένα στην επισήμανση (i) αναφέρετε ότι "στις υπηρεσίες που θα παρουσιαστεί μικρότερος αριθμός εποχικών πυροσβεστών.... δεν θα προβούν στην κάλυψη των κενών" αυτό είναι σωστό διότι οι πίνακες επιλαχόντων συμβασιούχων πυροσβεστών έκλεισαν μετά το 2010 !
Το παράξενο όμως είναι στην επισήμανση (ii) η οποία αναφέρει "Προκειμένου να τηρηθεί με απόλυτη ακρίβεια η νέα κατανομή, στις Π.Υ. που θα παρουσιαστεί αριθμός εποχικών πυροσβεστών μεγαλύτερος από αυτήν, θα τηρηθεί με απόλυτη ακρίβεια η σειρά που κατέχει ο κάθε υπάλληλος στους πίνακες πρόσληψης κατά φθίνουσα σειρά" και εδώ ακριβώς κάτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ !!!

Ποιος, Γιατί και με Ποια κριτήρια αποφάσισε κάτι τέτοιο ;

Κάπου συνάδελφοι μου είπαν, ότι είχαν διαβάσει σε σελίδα "συνδικαλιστικού φορέα" (έψαξα και το βρήκα) και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τον αριθμό 1.500, μετά την πρόσληψη ως Π.Π.Υ των 22 Επιλαχόντων, αφού όσοι είναι να προσληφθούν είναι 1.497 !!! 
Τώρα οι Υπηρεσίες που δεν προσλαμβάνουν συναδέλφους ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ;;;;;

Το ίδιο δεν έκαναν και με τους 3.400 για διαβάστε και θυμηθείτε  ΕΔΩ !!!

Μήπως καμία συμφωνία πάλι ;;; Πάει πολύ να το σκεφτόμαστε ε; Να μην είμαστε καχύποπτοι ε; 
Σαν τον μύθο του Αισώπου με τον Τσοπανάκο !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777