28 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης πρότεινε να φύγουν 1.000 Π.Π.Υ !!!

Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα αλλά αυτό που "έσκασε" σήμερα από την εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ επιβεβαιώνει τα όσα γράφω εδώ και μέρες για το θέμα κινητικότητας των Π.Π.Υ και ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ οι συνάδελφοι τα όσα γράφονται περί "άγνοιας" του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του ίδιου του Υπουργού !
Την ώρα λοιπόν που η Ελλάδα καίγεται και οι Πυροσβέστες είναι στα πύρινα μέτωπα μια αποκάλυψη ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ήρθε στο φως που επιβεβαιώνει το blog και τα όσα έχουν γραφτεί από εδώ για το θέμα της κινητικότητας των Π.Π.Υ.
Είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ και εφιστούσα την προσοχή στο να μάθουν οι συνδικαλιστές αυτό ώστε να δουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.
ΠΗΡΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Π.Π.Υ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Nίκο Δένδια (δεν χρειαζόταν να είναι παρόν για να την κάνει) μάλιστα μαθαίνουμε και το ΑΡΙΘΜΟ αυτών που προτάθηκαν να περάσουν στην ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και αυτός είναι "1.000 επί θητεία δασοπυροσβέστες," όπως αναφέρει η ΗΜΕΡΗΣΙΑ !
Βέβαια όπως όλοι ξέρουμε αυτό δεν πέρασε ακόμα διότι "αντιμετωπίστηκε αρνητικά από τον Eυάγγελο Bενιζέλο, με το επιχείρημα ότι πρόκειται για κλάδο με ισχυρά κοινωνικά ερείσματα" και ψήφους για το ΠΑΣΟΚ να συμπληρώσω εγώ !!!
Βέβαια ο Βενιζέλος έβαλε κόκκινη γραμμή ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμησης κ. Μητσοτάκη, όπως η ίδια εφημερίδα αναφέρει, και στο 2ο και στο 3ο κύμα κινητικότητας - διαθεσημότητας, θα προέρχονται εργαζόμενοι από ΟΛΑ τα Υπουργεία !

Ο κ. Υπουργός λοιπόν αντί να "βγάλει" όσους παράτυπα εργάζονται εδώ και 1.5 χρόνο στο Σώμα, όπως πολύ σωστά αναφέρει η γνωμοδότηση της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ του Ν.Σ.Κ 260/2012, ψάχνει να διώξει 1.000 Πενταετείς Πυροσβέστες που έχουν καταθέσει σωστά δικαιολογητικά για την κατάταξής τους.
Όλοι μαντεύετε και συζητάτε περίπου ποιοι μπορεί να είναι αυτοί !!!

Για το άρθρο της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ με ενημέρωσε συνάδελφος που πριν 3 ημέρες με εγκαλούσε ότι "προκαλώ πανικό χωρίς να υπάρχει θέμα". Βέβαια είχε το θάρρος σήμερα και ζήτησε συγνώμη ! Δεκτή !
Όποιος νομίζει ότι οι δημοσιεύσεις αυτές γίνονται για να "τρομοκρατήσουν" τον κόσμο των Π.Π.Υ και όχι για να τον ενημερώσουν και να τον ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΝ όταν όλοι οι άλλοι τον κοιμίζουν, μπορεί πολύ απλά να μην διαβάζει το blog ! 
Εγώ θα συνεχίζω να ενημερώνω και να γράφω την άποψή μου όπως κάνω 6 χρόνια περίπου !!! 

Το έγραψα πριν από 3 μέρες το γράφω και τώρα:

"φωτιά" που άναψε στα διπλανά "σπίτια" 
πλησιάζει και το δικό σας... 
ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΤΕ !"

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777