26 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΑ: Ξεκίνησαν οι κρίσεις... Αποστατεύτηκε όλη η ηγεσία της Θεσσαλονίκης !!!

20:10 
Ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr πριν από λίγη ώρα οι κρίσεις στην πυροσβεστική. 
Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές, αποστρατεύθηκε ο υπαρχηγός Δημοσθένης Καβέτσος, ο οποίος θυμίζουμε ανήλθουμε στη θέση στις κρίσεις του περασμένου Νοέμβρη, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι πως καρατομήθηκε όλη η ηγεσία της Θεσσαλονίκης.
Η θέση του, σύμφωνα με το νέο οργανωτικό σχήμα διχοτομείται και καταλαμβάνονται από τους αντιστράτηγους πλέον Αρφάλη Χαράλαμπο και Κανελλόπουλο Διαμαντή.

Στο βαθμό του υποστρατήγου προήχθησαν οι αρχιπύραρχοι Πιερράκος Δημήτριος, Αναγνωστάκης Δημοσθενης, Φλώκας Βασίλειος. Δημακογιάννης Θεοδόσιος και Καρατζιας Κ.

Αποστρατεύθηκε ο γενικός επιθεωρητής βόρειας Ελλάδας Καραλιάς Ιωάννης και όπως σημειώσαμε ήδη, όλη η πυροσβεστική ηγεσία της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ : BLOKO.GR

Σ.Δ: Δυστυχώς χρόνια τώρα εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη παρακαλάμε να δούμε Αρχηγό από Β. Ελλάδα αλλά δυστυχώς ακόμα περιμένουμε και θα περιμένουμε για χρόνια ακόμα....
Εύχομαι σε όλους που θα αναλάβουν καθήκοντα, ο Θεός να τους δίνει δύναμη γιατι μια νέα εποχή ξεκινά για το Πυροσβεστικό Σώμα μετά και από την δημοσίευση του ΦΕΚ της Αναδιοργάνωσης.


Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777