05 Αυγούστου 2014

Άλλαξε ο Γεν. Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας !


Εντάξει σας έχω ενημερώσει εδώ και καιρό ότι κανένας δεν πάει χαμένος. Πόσο μάλλον ένας σαν τον Σεραφείμ Τσόκα ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη για τη ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές στην Κρήτη.


Είναι βέβαια και οι καραμπόλες! Ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας ζήτησε ως γενικό γραμματέα στο υπουργείο του έναν παλιό συνεργάτη του όταν ήταν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Πρόκειται για τον Πάτροκλο Γεωργιάδη, ο οποίος μετακινείται στη γενική γραμματεία του υπουργείου του για να είναι και πάλι μαζί με τον κ. Δένδια. 
Και φυσικά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης δεν μπορεί να μείνει χωρίς γενικό γραμματέα. Έτσι, ο του υπουργείου Ανάπτυξης Σεραφείμ Τσόκας πάει στο ΠΡΟΠΟ να συνεργαστεί με τον Β. Κικίλια (και το ερώτημα είναι αν θα μείνει βέβαια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης όπως είχε πει...θα δείξει...)

Επιπλέον φεύγει ένας άλλος γενικός, αυτός του Υγείας, ο Πελοπίδας Καλλίρης, ο οποίος έχει εκλεγεί αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και ως γνωστόν δεν μπορεί να είναι γενικός γραμματέας υπουργείου και αντιπεριφερειάρχης ταυτόχρονα. Φυσικά είναι και η θέση του γενικού γραμματέα που χηρεύει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τον θάνατο του Δημήτρη Στεφάνου.

ΠΗΓΗ: CRETALIVE

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777