16 Φεβρουαρίου 2015

Ολοι οι άνθρωποι του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που περιβάλλουν τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση.

Ο πρώτος είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης, που ως γνωστόν τοποθετήθηκε στη νευραλγική θέση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ή όπως αλλιώς ονομαστεί. Ο νέος διοικητής χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του Γιάννη Πανούση αλλά και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα...

Ως στενούς συνεργάτες επέλεξε ο κ. Πανούσης, δύο στελέχη του πρώην κόμματός του, της Δημοκρατικής Αριστεράς. Πρόκειται για τον πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., Βασίλη Μαστρογιάννη, τον οποίο τοποθέτησε διευθυντή του γραφείου του και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη που ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Μαστρογιάννης, απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., είναι ο «άνθρωπος του υπουργού» στον 7ο όροφο της Λεωφόρου Κατεχάκη και έχει αναλάβει την τήρηση των ισορροπιών ανάμεσα στις «αντιφωνίες».

Ένα «καθαρό» στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην λιμενικός και δυναμικός συνδικαλιστής, ο κ. Αναστάσιος Μαυρόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, έχοντας στην ευθύνη του και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Πληροφορίες απο το THE TOC

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777