13 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση του Σωματείου Αργολίδας - Αρκαδίας για Συνάντηση με Παπανδρέου

Ναύπλιο 10/06/2010
ΑΡ. ΠΡΩΤ: 37


Σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου επισκέφτηκε την Τρίπολη ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου μαζί με στελέχη της Κυβέρνησης Υπουργούς και Υφυπουργούς και τον Γ.Γ του Υπ.Πρ.Πο κ. Τασούλα.
Το Σωματείο μας μετά από συνεννόηση με την ΠΟΣΠΥΔ και το Σωματείο Λακωνίας βρέθηκε εκεί με 60 και πλέον συναδέλφους με σκοπό αρχικά μια επαφή με τον κ. Τασούλα ο οποίος και είπε ότι το πόρισμα της επιτροπής είναι έτοιμο και θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, και στη συνέχεια θα σταλεί στα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών. Ο κ. Τασούλας είπε ότι η στόχος του Υπουργείου είναι η γρήγορη επίλυση του εργασιακού μας προβλήματος. Σχετικά με τις μηχανές μας είπε ότι είναι όλες δωρεάν χορηγία και αναμένετε να τις παραλάβει το ΑΠΣ σε ένα με ενάμιση μήνα.
Στην συνέχεια έγιναν ενέργειες και πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη συνάντηση με το Πρωθυπουργό από μία τριμελής αντιπροσωπεία μας όπου ο κ. Πρωθυπουργός μας είπε ότι αναγνωρίζει την μεγάλη προσφορά μας στο Πυροσβεστικό Σώμα και ότι έγινε μια σωστή δουλειά από την επιτροπή που συγκροτήθηκε και υπάρχει θέληση κυβερνητική για υλοποίηση του πορίσματος που θα ανακοινωθεί. Στον κ. Παπανδρέου κατατέθηκε υπόμνημα μαζί με την εφημερίδα της ΠΟΣΠΥΔ που κυκλοφορεί
Αποχωρώντας ο κ. Παπανδρέου είχε μια μικρή συνομιλία με τους συναδέλφους μας και όταν ένας συνάδελφος του είπε για το 8μηνο που έγινε 7μηνο είπε χαρακτηριστικά : «δεν το γνώριζα αυτό».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σοφός Γεώργιος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σεραφείμ Θεόδωρος

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777