21 Αυγούστου 2010

Στάσου που πας ; Τόσες ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ πως ΞΕΧΝΑΣ ;;;;;

Πώς κυρ Μιχάλη; Τόσα είπες, τόσα υποσχέθηκες εσύ και το πράσινο σινάφι σου ( όπως πριν 1 χρόνο το προηγούμενο γαλάζιο σινάφι). ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ, λίγα ψίχουλα πέταξες και τώρα μαθαίνω την ΚΟΠΑΝΑΣ από το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. και τι αφήνεις πίσω σου ; ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!
4.200 τα κενά στο Π.Σ. και μέχρι τέλος του χρόνου 5.000.
Τώρα λές θα βάλεις την Πυροσβεστική και στις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ (2 χρόνια φοίτηση) άρα μέχρι το 2013 τα κενά θα ξεπεράσουν τις 6.000. Έχεις εμάς που ΕΣΥ μας έκανες 5ετία και με τις «κούφιες υποσχέσεις» και ελπίδες που έδωσες το 2009 λέγοντας ότι «εγώ σας έκανα την 5ετία εγώ θα σας την τελειώσω» και NAI ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ και ας γινόμασταν για σένα(πολιτεία) ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΣΙΑ !!!
Φεύγεις λέει και δεν έχεις καταθέσει ούτε ένα νομοσχέδιο στην Βουλή, φύγεις και πας στα.... καράβια στο Ναυτιλίας να βουλιάξεις και εκεί και άλλα «καράβια».
Και ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!! Αλλά για πια αρχή και ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ λέω; Αυτό πλέον είναι η αρχή του τέλους μας από το Π.Σ. που ας μην ξεχνάμε ότι η ηγεσία του μας «υπεραγαπάει».
Κάτι ήξερες όταν έλεγες «ΑΝ είμαι εγώ Υπουργός του χρόνου θα δουλεύεται για 7 μήνες» και εμείς σε ακούσαμε ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ και δεν σε αρχίσαμε στα πινελίκια. Τώρα φεύγεις και όπως επανειλημμένα γράφω τόσο καιρό και λέω (δεν χρειαζόταν να τα πώ φαινόταν από μόνο του) και μόνο ένας τυφλός και κουφός δεν το έβλεπε και δεν το άκουγε ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5ΜΗΝΟ και μάλλον για τελευταία χρονιά μετά στα ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΑΣ. Γιατί ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας κατά εκει θα πάει το πράμα αν δεν γίνει κάτι τώρα με την εργασιακή μας αποκατάσταση 5ετία ΤΕΛΟΣ, θα πάρουν καινούργιους πιο ΝΕΟΥΣ το πολύ μέχρι 40 χρονών με Λύκειο άντε βαριά Γυμνάσιο και αυτό ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ε μην φανταστείτε τίποτε άλλο. Δεν ξανακάνουν το ίδιο λάθος με το 2003 !!!
Εμείς σπίτια μας, στον ΟΑΕΔ ή με καμιά καραμπίνα στο χέρι, κάτι θα βρεθεί και για εμάς να κάνουμε όταν ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ !!!
ΟΧΙ κυρ Μιχάλη ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΌ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑΖΑΤΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΝΑ ΠΑΊΞΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΌΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !!!
Τι θα έχεις να πεις στους συναδέλφους από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ηράκλειο, από την Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα που μάχονται με τις φλόγες;;;
ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ !!!
Αν μέχρι τέλος της εβδομάδας δεν έχεις καταθέσει στον Πρόεδρο της Βουλής έκθεση για το πολυνομοσχέδιο και αν μέσα σε αυτή δεν είμαστε και εμείς τότε όπως γράψαμε και εμείς εδώ σαν Θεσσαλονίκη στους βουλευτές του κόμματός σου «Δεν μπορούμε λοιπόν να κατανοήσουμε αυτή την κωλυσιεργία από μέρους του Υπουργείου από την στιγμή που υπάρχει σχέδιο νόμου. Μόνο ως πονηρή μπορούμε να την εκλάβουμε αυτή την καθυστέρηση ώστε να τελειώσει και αυτή η αντιπυρική περίοδος χωρίς αντιδράσεις από μέρους μας και τελικά για μια ακόμη φορά να ΜΗΝ δοθεί λύση για τον κλάδο μας την ώρα μάλιστα που οργιάζουν οι φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό και μας κάνουν να ανησυχούμε ακόμα περισσότερο.»
Κυρ Μιχάλη ΠΟΝΤΙΟΣ λές ότι είσαι, οι ΠΟΝΤΙΟΙ είμαστε ΝΤΟΜΠΡΟΙ, και ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ !!! Κράτησον και εσύ τεσόν την υπόσχεσην, πίσον ατά ντο είπες και μετά δέβα χαθ’ απ' αδακά ή δέβα σην ευσήν την Παναϊας !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777