15 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΧΗ ο νικητής των εκλογών !!!

Από 60 έως και 65% άγγιξε το ποσοστό της αποχής σε όλη την Χώρα.
Οι πολίτες με την αποχή λέει έδειξαν την αγανάκτηση τους στους πολιτικούς και στο σύστημα. Είδατε εσείς να ιδρώνει κανενός αυτί; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!
Όλοι τους βγήκαν "νικητές" με το μικρό τους το μυαλό και από αυτό όσο έχουν !!!
Ο ένας "απειλώντας" να τον ψηφίσουμε αλλιώς θα μας πήγαινε σε εκλογές (η απόλυτη μπλόφα), ο άλλος με την "ολική επαναφορά" και πάει λέγοντας.... Κανείς δεν έλαβε και δεν θα λάβει ΠΟΤΕ το μήνυμα που στέλνει ο κατά τα άλλα "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ" !!!
Εμείς αντί να πάμε και να ψηφίσουμε και ας ρίχναμε άκυρο, διαλέξαμε την αποχή, βούτυρο στο ψωμί τους !!! Για σκεφτείτε αυτό το 70% να ήταν άκυρα από πολίτες που ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΉΦΙΣΑΝ...
Βέβαια η φράση "Κυρίαρχος Λαός" ΔΕΝ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ πλέον και κακώς την γράφουμε και την λέμε αφού ο ΛΑΟΣ διάλεξε να μην ψηφίσει και να μην νομιμοποιήσει κανέναν τους, αλλά ενάντια στην "θέληση" του ΛΑΟΥ αυτού, αυτοί συνεχίζουν να μας κυβερνούν, ΟΠΟΤΕ ;;;
Πλειοψηφία ΔΕΝ υπάρχει και ΔΕΝ κέρδισε κανένας !!!

Κυβερνούν οι λίγοι και όχι βέβαια οι καλοί............... εμείς ΘΕΑΤΕΣ !!!
Δεν άκουσα ούτε την αντιπολίτευση να αντιδρά σε αυτό πάντως .
Έχουμε ένα μικρό "πραξικόπημα" με φερετζέ "δημοκρατίας" και δεν το έχουμε καταλάβει !!!
Δεν έχουμε καταλάβει ότι θα μας κυβερνούν οι λίγοι, ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την οποία όλοι ευαγγελίζονται, έχει καταλυθεί αφού το κύριο συστατικό της που είναι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ πλέον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Συγχωρέστε μου αυτή την παρεκτροπή από τα δικά μας θέματα συνάδελφοι αλλά δεν γίνετε πλέον να μένουμε αμέτοχοι σε αυτό. Η χώρα μας βρίσκετε υπό κατοχή και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα ή αν το καταλάβαμε γυρίζουμε το κεφάλι αλλού για να μην βλέπουμε.
Οι "κατοχικοί ηγέτες της τρόικας" ήρθαν σήμερα να "συντάξουν" ΑΥΤΟΙ τον προϋπολογισμό την ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ και εμείς απλά......ΚΟΙΤΑΜΕ !!!
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του !!!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777