09 Ιανουαρίου 2011

"Ανασκόπηση" για τις.... "Βελτιώσεις"...........

Αλήθεια όλοι εσείς που μας επικρίνετε τόσο καιρό κάνατε κάτι για όλα τα παραπάνω; Τρέξατε να μάθετε από βουλευτές, ήρθατε σε επικοινωνία μαζί τους, ακόμα και με υπουργούς για να μάθετε τις "βελτιώσεις" επί του σχεδίου νόμου ή περιμένατε το "μάνα εξ ουρανού" ; Θα βγείτε πάλι και ελαφρά τη καρδία θα κάνετε, κατ΄εντολή, επιστολές εναντίων σωματείων διότι δεν κάθησαν με σταυρωμένα χέρια, έτρεξαν και προσπάθησαν να αποτρέψουν τα χειρότερα ;;;
Η αλήθεια, με αποδείξεις, θεωρείτε διάσπαση;
Επειδή δεν χτυπήσαμε κανέναν στην πλάτη και δεν του χρυσώσουμε το χάπι είμαστε τα "ερίφια" ;;;
Αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (εκτός από το δημοτικό). Αυτό που ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ και ΟΧΙ αυτό που "μας διαβεβαιώνουν" ότι ΘΑ αλλάξουν απ το Υπουργείο είναι:

1. Το ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΕΣΑ.

2. Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΜΕΣΑ (για απόφοιτους μέχρι το 1980).

3. Οι ΚΥΡΩΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ που θα ΙΣΧΥΟΥΝ για 3 ΕΤΗ, ΜΕΣΑ.

4. Το 35 ΜΕΣΑ.

5. Τα ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΠΟΧΙΚΟΙ (ανεξάρτητα αν έχετε Δημοτικό ή Πανεπιστήμιο και κάτι ακόμα για να έχεις ενιαίο μισθολόγιο πρέπει να έχεις και τα ίδια προσόντα με τον άλλον), ΜΕΣΑ.

6. Οι ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ & οι ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ "ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ", ΜΕΣΑ.

Εύχομαι τα σωματεία μαζί με την ΠΟΣΠΥΔ να ανατρέψουν πολλά από αυτά γιατί ο χρόνος και ο τρόπος για να γίνουν τώρα είναι πολύ λίγος και δύσκολος. Όπως προτρέπει και η ΠΟΣΠΥΔ ψάξτε και βρείτε τους βουλευτές, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΜΩΣ, που θα είναι στην Επιτροπή της ΒΟΥΛΗΣ για το Σχέδιο Νόμου και ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ τα εις βάρος μας δεδομένα !!! (εμείς ως Θεσσαλονίκη το έχουμε κάνει από αρχές Δεκεμβρίου και μάλιστα την ημέρα που είχαμε τις επαφές είχα και το ατύχημα.)

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777