07 Αυγούστου 2011

Θα εξαιρεθούν οι ένστολοι από το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο.

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής που αφορούν τους ένστολους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα επιφέρει – σύμφωνα με πληροφορίες - ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στο πολυνομοσχέδιο που ο ίδιος κατέθεσε στη Βουλή.
Κυριολεκτικά στο παρά ένα πριν την ψήφισή του, με ειδική διάταξη που θα κατατεθεί στη Βουλή:


- Το επίδομα ειδικών συνθηκών αντί για «ψαλίδι» 20% που έλεγε στο νομοσχέδιο, θα περικοπεί κατά 10%. Θα είναι έτσι η μόνη κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων που θα γλιτώσουν κάτι, από τις περικοπές 15%-50% που προβλέπει το νομοσχέδιο στα ειδικά επιδόματα που προβλέπονται για τη θέση τους.


- Θα εξαιρεί ρητά τους ένστολους από το ενιαίο μισθολόγιο που ετοιμάζει να επιβάλει στο δημόσιο η κυβέρνηση. Οι περικοπές αποδοχών που θα φέρει το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο δεν θα τους αγγίξει, αφού με τη νέα διάταξη, στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας θα διατηρήσουν το δικό τους ειδικό μισθολόγιο.


ΠΗΓΗ: Εllas2.Wordpress
Σ.Δ: Για θυμίστε μου τι λεγόταν τον χειμώνα όταν το άρθρο 5 που έλεγε ότι ΘΑ αμειβόμασταν ως Π.Π.Υ όπως το μόνιμο προσωπικό, κανονίστηκε να βγει από το σχέδιο νόμου και εμείς πρώτοι αντιδράσαμε, για θυμίστε μου .....
ΑΑΑΑ ναι θυμήθηκα: "ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΙΑΊΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ" ......
Αμ δεεεεε !!!!
Από την άλλη όμως ας βγούν οι πίνακες επιτυχόντων και μετά τα βλέπουμε και αυτά και φυσικά μέχρι τότε ας τα έχουμε υπόψη μας !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777