26 Ιουλίου 2013

Κίνηση ανθρωπιάς από τα Σώματα Ασφαλείας: Πυροσβεστική και Λιμενικό παρέδωσαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία πήρε σάρκα και οστά σήμερα το μεσημέρι, όταν Πυροσβεστικό και Λιμενικό Σώμα προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Όλα είχαν ξεκινήσει 10 μέρες νωρίτερα με την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στα δύο σώματα και με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκαν τα τρόφιμα τα οποία δόθηκαν σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Την πρωτοβουλία για τον φιλανθρωπικό αγώνα πήραν δύο ένστολοι, ο Νίκος Λυμπερόπουλος από τo Πυροσβεστικό Σώμα και ο Γιώργος Καλλιακούδας από το Λιμενικό Σώμα, οι οποίοι και έλαβαν από τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και ευχαριστήρια επιστολή γι' αυτή τους την κίνηση.
Μάλιστα, αμέσως μετά την παράδοση των τροφίμων, ο δήμαρχος δέχθηκε στο δημαρχείο τον λιμενάρχη κ. Γεώργιο Καλιτσουνάκη, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς κ. Μιλτιάδη Τετενέ και άνδρες του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος. 
Ευχαριστίες γι' αυτή την πρωτοβουλία εξέφρασαν τόσο ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠ και δημοτικός σύμβουλος Παναγής Βανδώρος, όσο και η Κατερίνα Γαρμπή (Κοινωνική λειτουργός και υπεύθυνη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο) και η Μέμη Γεράκη (Μέλος του δσ του ΟΚΑΠ και της επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου).
ΠΗΓΗ: ΙΝ ΚΕFALONIA

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777